Om salskapet


"Turbo Senter Norge" er en virksomhet som gir premium turboladere Norge deler i den hensikt restaurering og reparasjon. Selskapet tilbyr turbo deler for første sats produsenter som Mitsubishi, KKK, Garrett og IHI blant andre.

De jobber stadig med å gjøre virksomheten vokse og som en del av denne prosessen åpne varehus i andre deler av verden. De er for tiden rangert som det selskapet med størst turbo deler lageret i Irland, Storbritannia og Norge.
Modifikasjoner stadig blir gjort til "Turbo Senter Norge" utstyr som brukes til å reparere turboladere i Norge og test turbo deler.

I 2011 ble det innført et nytt system. Det er tillatt for levering av enda flere topp kvalitet turbo deler. Bortsett fra tilførsel av de viktigste komponentene som er nødvendige for turboladeren reparasjon som hjul og akslinger, skubb spreng, stempelringer, trøste krager, kompressorhjul osv selskapet kan også gi balanserte patroner som lar turbo reparasjoner i hjemmet.

Effektivitet
Nødvendigheten av en troverdig turbiner i Irland deler leverandør er klart forstått. Som sådan selskapet tilstreber å ha de beste og mest etterspurte turbindeler på lager som kan leveres kort tid etter at en bestilling er gjort.

Premium Quality
Det arbeidet som er gjort er basert på mantraet av kvalitet. De er veldig klar over tid lav kvalitet kan ta bort fra et selskap som det må være konstant inspeksjon og reparasjon. Løsningen på det problemet er å tilby de beste produktene fra begynnelsen.

Kostnad
Kostnaden er en avgjørende faktor i kjøp av mange elementer. Som sådan Turbo Senter tilstreber å gi de mest konkurransedyktige priser for sine produkter av høy kvalitet.